Жировловлювач (сепаратор жиру) – пристрій, який використовують для очистки стічних вод від жирів та олій різного походження. Жировловлювач циліндричної форми незамінний у кухнях кафе, ресторанів, їдалень, готелів і т.д.. В усіх типах закладів громадського харчування установка такого гідротехнічного пристрою, як жироуловлювач, є обов’язковою, адже він здатний забезпечити безвідмовну роботу каналізації. Необхідний сепаратор жиру також на кондитерських, м’ясопереробних та інших виробництвах, де відбувається забруднення стічних вод жиром. У цьому випадку промислові жировловлювачі проектуються індивідуально під потреби виробництва.
Жироловка використовується для первинної очистки, має одну або кілька перегородок. Працює таким чином: частки масла й жиру піднімаються на поверхню за рахунок різниці питомої ваги з водою. Тобто, сепаратор не дає жиру осідати на внутрішніх стінках труб і охороняє каналізацію від забруднень, аварійних ситуацій, а подекуди – і повної заміни водовідвідних труб. Пропускна здатність сепаратора жиру залежить від діаметрів вхідних-вихідних отворів.
Ми виготовляємо жировловлювачі з високоякісного поліпропілену, міцного, стійкого до розтягування, який забезпечить надійну роботу вашого жировловлювача при дотриманні правил експлуатації (наприклад: температура стічних вод повинна бути не більшою за 70°C, у кінці кожної робочої зміни призначена особа видаляє жир).
Відокремлювач жиру встановлюється всередині приміщення або за його межами. Установка вимагає суцільної, рівної, гладкої, сухої поверхні.
Звертайтеся до нас, і ми з радістю допоможемо обрати жировловлювач під Ваші потреби або виготовимо сепаратор на замовлення згідно з Вашими кресленням.
Співпрацюймо ефективно, якісно та надійно!